Tokat'ta bisiklet sürmek için evden çıkan 12 yaşındaki Efe'nin cansız bedeni bulundu

Tokat Turhal'da bisiklet sürmek için dışarı çıkan 12 yaşındaki Dursun Efe Ardınç bir daha dönmemiş, aile kayıp ihbarında bulunmuştu. Efe'den yürek yakan haber geldi. Çocuğun cansız bedeni başka bir mahallede bulundu.

Abone ol

Geçtiğimiz gün Tokat'ın Turhal ilçesinde meydana gelen olayda öğlen saatlerinde bisikletiyle evden ayrılan Dursun Efe Ardınç'ın (12) eve dönmemesi üzerine ailesi ve yakınları polis ekiplerine kayıp ilanında bulunmuştu.

ÖZEL EKİP KURULDU

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Dursun Efe Andıç'ın bulunması için özel bir ekip kuruldu. İlçede bulunan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarını (KGYS) inceleyen ekip, Andıç'in bir kişi ile beraber bisikletle ilerlediğini belirledi.

ÖNCE BİSİKLETİ BULUNDU

Polis ekipleri, Gümüştop köyü yolu üzerinde bulanan arazide Dursun Efe'ye ait bisikleti buldu. Andıç'ın, U.G. ile birlikte olduğunu tespit eden ekipler, U.G.'yi gözaltına aldı.

BIÇAK İZLERİ GÖRÜLDÜ

İddiaya göre Dursun Efe Ardınç'ın vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.

TARTIŞMA ÇIKTI, ÖLDÜRDÜ

U.G. sorgusunda, Andıç ile tartıştıktan sonra öldürdüğünü itiraf ederek cansız bedeninin bisikletten yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Arapbağları mevkinde ağaçlık alanda olduğunu söyledi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çocuğun cansız bedenini belirtilen yerde buldu.

Yapılan ilk incelemelerde bıçaklanarak öldürdüğü belirlenen Dursun Efe Andıç'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. 

Sabah saatlerinde Bahçelievler'de yangın paniği 3. Sayfa Denizde korkunç manzara! 3. Sayfa İki ay önce eşi ve oğlu öldürülen kadın 4 gündür kayıp! 3. Sayfa Minibüs takla attı 3. Sayfa