THY uçağında yolcu kemerini takmayınca piste geri döndü! Şahıs uçaktan indirildi

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Elazığ seferinde trajikomik bir hadise yaşandı. Uçakta yolculuk yapan bir vatandaş, tüm ısrarlara rağmen emniyet kemerini takmadı. Bunun üzerine pilot piste geri dönerek yolcunun, 'Uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu' gerekçesiyle uçaktan indirilmesini talep etti.

Abone ol

Olay, dün akşam Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Elazığ seferinde meydana geldi. Uçakta kalkış öncesi emniyet kemeri anonsu yapıldı. Anonstan sonra görevliler, yolcuların emniyet kemerini takıp takmadığını kontrol etmeye başladı. Bu sırada kabin memuru bir yolcunun emniyet kemerini takmadığını gördü. Uyarılara rağmen 'Kemer beni rahatsız ediyor takmak istemiyorum' diyen vatandaşı memurlar, kaptan pilota söyledi.

UÇAK GERİ DÖNDÜ, YOLCU 'TAKMAYI' KABUL ETTİ

Elazığ seferi öncesi kalkış için İstanbul Havalimanı'nda pist başına ilerleyen uçağın kaptan pilotu emniyet kemeri takmayan yolcunun uçuş güvenliğini tehlikeye sokmasını gerekçe göstererek pist başından geri dönme kararı aldı.

Uçak park pozisyonuna geri dönerken yolcu bu sefer kemer takmayı kabul etti. Uçağın pilotu yolcunu uçaktan indirilmesini istedi. Bu sırada yolcu ile tartışma yaşandı ve uçağa polis ekipleri çağırılırken, uçakta sorun çıkaran yolcu polis eşliğinde indirildi.

Olay nedeniyle THY'nin İstanbul-Elazığ seferi gecikmeli olarak gerçekleşti

İntihar eden kızının eşyalarını 3 sene sonra aldı! Kan donduran 'Balat' detayı 3. Sayfa Silahlar çekildi! Samsun'da 'servis taşımacılığı' kavgası 3. Sayfa Anadolu Otoyolu'nda kamyonete baskın! 46 kilo 450 gram sentetik uyuşturucu... 3. Sayfa Yerin yüzlerce metre altında rahatsızlanmıştı! Dağcı için tahliye çalışması devam ediyor Gündem