Elektrik direğini çalan hırsız polisi görünce olay yerinden atla kaçtı

2022'nin son günlerinde bunu da gördük! Tekirdağ Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda at arabasıyla elektrik direğini ve inşaat malzemelerini çalan hırsızlar polisi görünce arabayı bırakıp atla kaçtı. Polis ekipleri çalıntı malzemeleri sahiplerine teslim ederken kaçan şüphelilerin yakalanması için de çalışmalar başlattı.

Abone ol

Gün geçmiyor ki ülkemizde garip olaylara şahit olmayalım. Bu defa Tekirdağ’da elektrik direği ve inşaat malzemelerini çalan şüpheli, polis ekibini görünce atla kaçtı.

Tekirdağ Çorlu’da elektrik direği ve inşaat malzemelerini at arabasına yükleyip kaçan şüpheli kadın, polis ekiplerini görünce korkusundan arabayı bırakıp atla kaçtı.

Çorlu ilçesinin Nusratiye Mahallesi çevresinde gerçekleşen olay polis ekiplerini alarma geçirdi. Seyir halindeyken görülen at arabalı kadınlar, yakalanacaklarını anladıklarında korkuyla arabayı bırakıp atla kaçtılar. Polis ekipleri çalınan elektrik direği ve 100 kiloluk inşaat demir malzemelerini koruma altına aldı.

Çalıntı malzemeler çekici aracılığıyla olay yerinden kaldırılıp sahiplerine teslim edildi.

Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çalışan markette kendisini astı! Ertesi gün çalışmaya devam edildi 3. Sayfa Para için kardeşini vurdu 3. Sayfa Adıyaman’da 3 köy karantinada 3. Sayfa İş insanı, akademisyen arkadaşını öldürdü 3. Sayfa