Taksim'deki Burger King çalışanları müşteriye saldırdı! Eşi ve çocuklarının çığlıkları yürekleri parçaladı

İstanbul'un sembol yerlerinden Taksim'de bulunan Burger King'de çalışanlar ve bir müşteri arasında tartışma çıktı. Müşteriye saldıran Burger King çalışanları, eşi ve çocuklarının yanında olmasına aldırış etmeden genç adamı darbetti. Saldırıya maruz kalan müşterinin yanında olan eşi ve çocuklarının çığlıkları sokağı inletti.

Abone ol

Hamburger zinciri Burger King'in Taksim'deki şubesinin çalışanları, tartıştıkları müşteriye sokak ortasında saldırdı. Eşi ve çocuklarının çığlıkları sokakları inletirken, hamburgercinin saldırgan çalışanları genç adama vurmaya devam etti. 

Taksim'deki Burger King çalışanları müşteriye saldırdı

"CÜZDANIMI UNUTTUM TELEFON İLE ÖDEYEYİM" DEDİ, TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, Taksim İstiklal Caddesi’nde bulunan Burger King'da meydana geldi.

İddiaya göre, çocuklarına dondurma almak için sıraya giren baba, sıranın kendisine geldiği esnada cüzdanını otoparkta bulunan arabasında unuttuğunu ve cep telefonu ile ödeme yapabileceğini söyledi.

Burger King çalışanının bu şekilde ödemeyi kabul edemeyeceğini söylemesi üzerine taraflar arasında sözlü tartışma çıktı.

EŞİ VE ÇOCUKLARININ YANINDA VAHŞİCE SALDIRDILAR

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, çalışanlar babaya saldırmaya başladı. Saldırgan çalışanlar, çocuklarının ve eşinin yanında babayı darp ederek dışarıya çıkardı.

3 çocuğu yanında olan baba, çocuklarının ve eşinin yanında darp edildi. Çocuklarının çığlık sesleri caddeyi inlettiği olayda çevredeki vatandaşlar çalışanlara tepki gösterirken yaşanılan o anlar kameralara yansıdı.

Çok sayıda çalışan daha sonra İstiklal Caddesi üzerinde babayı kovalamaya başladı. Kadın çalışanların da saldırganlar arasında bulunduğu kavgada bir kadının saldırı anında hafif yaralandığı görüldü.

ÇEVREDİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Ağlayan çocukları gören çevredeki vatandaşlar çalışanlara "Ailesi var, çocukları var yanında" diye tepki gösterdi.

Yaşanılan olay, zabıta ekiplerinin müdahalesiyle son buldu.

Konya depremi sonrası Naci Görür'den 'Eskişehir' açıklaması Gündem Polis memuru Hakan Telli'yi şehit eden suç örgütüne yönelik operasyonda 37 tutuklama 3. Sayfa Cinnet getiren adam dehşet saçtı! 3. Sayfa Yeni evlenmişti patlamada hayatını kaybetti! Genç kadın izinli olmasına rağmen işe çağırılmış 3. Sayfa