Taksim'de trafik denetiminde şoke eden sözler! "Senin maaşını kim veriyor?"

Taksim'de trafik denetimine takılan ve abartı egzozdan 4 bin 64 TL ceza yiyen sürücü M.S., polise isyan etti. "Abimi alıp geleceğim" diyen sürücü, memurlara, “Senin maaşını kim veriyor?” dedi. İşte olayın görüntüleri...

Abone ol

Taksim’de trafik denetimine takılan M.S. isimli sürücü, polis ekiplerini adeta çileden çıkaran hareketlerde bulundu.

Abartı egzozdan 4 bin 64 TL, emniyet kemeri takmamaktan 436 TL, trafik levhasına uymamaktan 436 TL olmak üzere toplamda 4 bin 936 TL ceza yiyen M.S., memurlara isyan etti.

Trafik polislerine tehditler savuran M.S. ekiplere, “Senin maaşını kim veriyor?” diyerek hakaret ederken, yaşanan diyaloglar saniye saniye kaydedildi.

TEHDİTLER SAVURDU

Polis memurlarına tepki gösteren sürücü, abisini alıp geleceğini söyleyerek ekipleri tehdit etti. M.S. isimli sürücü, “5 bin TL ceza mı olur? Ben nasıl vereceğim bunu. Arabama dokunmayın, uzaklaşın arabamdan. Neden kamerayla çekiyorsun, oyuncak mı var çekiyorsun. Ben cezaya imza atmıyorum. Abimi alıp geleceğim. Bekleyin geleceğim. Senin maaşını kim veriyor? Ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim? Kafana göre ceza yazıyorsun. Muz Cumhuriyeti mi burası? Benim ailemde gazi de var şehit de var bana artistlik yapamazsınız. Akıllı olun, karşınızda çocuk yok. Arkamdakiler geldiği zaman ‘Beyefendi kusura bakmayın’. Ne kadar ceza yazıyorsan yaz, sadakam olsun” ifadelerini kullandı.

Adam ardından arabasına binerek oradan ayrıldı.

Pakistan'da can pazarı! Mevlit Kandili için toplanan vatandaşlara bombalı saldırı Dünya Yaşlı kadının sattığı kıyafetleri yaktı: Alev 2 aracı küle döndürdü! 3. Sayfa Çöken istinat duvarının altında kalan 5 kişi kurtarıldı 3. Sayfa Erkek arkadaşı mesajına dönmedi, yüksek gerilim hattına tırmandı! 3. Sayfa