Son Dakika: İstanbul'da uyuşturucu operasyonu! Oğlunun ters kelepçeyle tutuklandığını gören anne feryat etti: Sonunda rahat ettin mi annem!

Son Dakika: İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen ve 71 kişinin gözaltına alındığı eş zamanlı operasyonda operasyonda Pendik'te baskın yapılan bir evde anne oğluna isyan etti. Oğlunun ters kelepçeyle tutuklanışını gören anne, dizlerini döverek feryat etti. Oğluna "Sonunda rahat ettin mi annem" diyen annenin yürek yangını kameraya yansıdı.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik il genelinde daha önceden belirlenen adreslerdeki 87 kişiye operasyon düzenledi.

Operasyonda şu ana kadar 71 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında polisin girdiği adreslerden biri de  Pendik Yayla Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki 4 katlı apartmandaki bir daireydi.

ANNE OĞLUNU EVE ÇAĞIRDI

Aranılan şüpheliyi evde bulamayan ekipler, şüphelinin annesine oğlunu telefonla aramasını söyledi.  Annesi arayıp "oğlum eve gel arkadaşın geldi seni soruyor" diyerek eve çağırdı.

APARTMANIN ÖNÜNDE GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli eve gelene kadar polis ekipleri kapıda bekledi. Şüpheli apartmanın önünde gözaltına alındı. Eve sokulan şüpheliye annesin isyanı kameraya yansıdı.

"SONUNDA RAHAT ETTİN Mİ ANNEM"

Ters kelepçe ile yere yatırılan şüphelinin babası, oğluna oturduğu koltuktan bakarken annesi odaya girdi. Oğluna sitemde bulunan anne, "Sonunda rahat ettin mi annem" dedi. Şüpheli 'ne oldu anne bir şey mi oldu' derken annesi dizlerini döverek ağladı.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin girdiği diğer adres ise Bağcılar, Çınar Mahallesinde bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katıydı.

Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra hassas burunlu narkotik polis köpeğinin de katıldığı görüldü. Operasyon çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Aracını satmak için gitti: Yediği yemek kabusu oldu Yaşam 6 kişinin zehirlenerek öldü! Sahte içki yapan sanığın ifadeleri şoke etti 3. Sayfa Şırnak'ta korkunç olay! Çadırda elleri bağlı ceset bulundu 3. Sayfa Milyonluk vurgunun görüntüleri! Almanya'da çalıp Türkiye'de yedi 3. Sayfa