Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan açıklama

Elazığ Sivrice'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ Valisi Ömer Toraman, ilk tespitlere göre olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesindeki bilgiye göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 6.36'da 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin hemen hemen 17,09 kilometre altında gerçekleşen deprem, çevre şehirlerde de hissedildi.

AFAD'ın verdiği bilgiye göre; saat 06:36'da, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin, yerin 17,9 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi.

ELAZIĞ'DA SON DURUM
İlk belirlemelere göre olumsuz bir ihbar yapılmadı.

VALİ'DEN AÇIKLAMA
Deprem sonrasında paylaşımda bulunan Vali Dr. Ömer Toraman herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini tarama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Vali Dr. Ömer Toraman paylaşımında, “Bu sabah Sivrice ilçemizde meydana gelen 4.9 şiddetindeki deprem sonrası: AFAD ve kolluk ekiplerimiz yürüttükleri saha tarama faaliyetlerini tamamlamıştır. Ekiplerimiz tarafından şu ana kadar herhangi bir hasar veya olumsuz durum tespit edilmemiştir. Geçmiş olsun” dedi.

23 TANE ARTÇI YAŞANDI
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, depremin ardından 23 tane artıcı daha yaşandığı bildirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada da herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediği ve ekiplerin sahada tarama çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Yolda yürürken bıçaklandı 3. Sayfa Adnan Oktar'dan cinsel ilişki itirafı Gündem Ankara'da mide bulandıran olay 3. Sayfa Muhabirin başörtüsüne saldıran kadın için karar verildi 3. Sayfa