Tırdan dökülen mıcırın altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Sivas'ta bir beton fabrikasında çalışan bir Tır sürücüsü İsmet Göktaş, mıcır yüklü TIR'ın kasasından dökülen mıcırın altında kalarak hayatını kaybetti. İşçiler, durumu fark ederek sürücüyü aramaya başladı ancak Göktaş'a ulaşamadılar. Yapılan aramada Göktaş'ın mıcırın altında hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Abone ol

Sivas'ın Danişmentgazi Mahallesi'nde bulunan bir özel sektöre ait beton fabrikasında dün akşam korkunç bir olay meydana geldi. 50 yaşındaki TIR sürücüsü İsmet Göktaş, mıcır yüklü TIR'ın kasasından dökülen yük altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.00 sıralarında beton fabrikasında yaşandı. İddiaya göre fabrikada çalışan işçiler, çalışır halde duran TIR'ın kasasından mıcır döküldüğünü fark etti. Şüphelenen işçiler, çevreyi ve aracı aradıklarında, TIR'ın sürücüsü olan İsmet Göktaş'a ulaşamadı. Durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildiren işçiler, bölgede arama çalışmalarına başladı.

Ekipler, en son mıcırın döküldüğü alanda arama yaptı. Yapılan aramada, sürücü İsmet Göktaş mıcır yığınının altında hareketsiz bir şekilde bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Göktaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İsmet Göktaş'ın cenazesi, otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak şu anda soruşturma başlatılmış durumda. Yetkililer, Göktaş'ın Ulaş ilçesi yakınlarındaki Tecer Dağı'ndan Tır ile getirdiği mıcırı dökmeye çalışırken, kapağı açmak için müdahale ettiği sırada mıcırın altında kalmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Kadıköy'de polise yumruklu saldırı: 4 gözaltı 3. Sayfa Aç ayılar yayla evlerini talan etti 3. Sayfa Karısını 4 çocuğunun gözü önünde öldürdü! 3. Sayfa Zehirlenen annesinin emzirdiği bebek hayatını kaybetti 3. Sayfa