Sigara kavgasında bıçaklanan gencin sözleri duyanları şoke etti

Kocaeli İzmit Fuarı içerisinde bulunan gölet kenarında ağaçlık alanda sigara yüzünden iki grup arasında çıkan kavgada bacağından bıçaklanan 17 yaşındaki A.S., “Allah var gam yok, bu ışıltılı hayatı ben seçmedim” dedi. A.S. hastaneye kaldırılırken, ayak bileğinden hafif sıyrık alarak yaralanan diğer genç tedaviyi reddetti.

Abone ol

Kocaeli İzmit Fuarı içerisinde bulunan gölet kenarındaki ağaçlık alanda kamelyada oturan bir grup genç ile başka bir grup arasında çıkan tartışma kısa süre içerisinde kanlı bir kavgaya döndü.

İddiaya göre kamelyada oturan bir grup gencin yanına gelen başka bir grup, kendilerinden sigara istedi. Kamelyadaki gençlerin sigaralarının olmadığını söylemesi üzerine iki grup arasında kavga çıktı.

İzmit Fuarı gölet yanındaki kavga

Kavganın büyümesiyle 17 yaşındaki A.S., bacağından yaralandı, bir başka genç ise ayak bileğinden hafif sıyrık alarak yaralandı.

Gruplardan biri hızlıca bölgeden uzaklaşırken olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı A.S.

"ALLAH VAR GAM YOK"
Bölgeye gelen sağlık ekipleri A.S.’ye ilk tedavisini olay yerinde uyguladı. Yaralı A.S., “Allah var gam yok, bu ışıltılı hayatı ben seçmedim” dedi. Sedyeye taşınan A.S., ardından ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif sıyrıkla yaralanan diğer genç ise tedaviyi reddetti.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

11 yaşındaki Doruk, boğa güreşine katıldı Yerel Haberler Sıfır otomobil aldı, başına gelmeyen kalmadı Otomotiv 5'inci kattan atladı, burnu bile kanamadı 3. Sayfa Bastonuyla birlikte YKS'ye girdi 3. Sayfa