Sevgilisiyle 7 yaşındaki kızını duşa sokup canlı yayın yapan anne hakkında flaş gelişme! Çocuk, devlet korumasına alındı

Antalya'da akıllara durgunluk veren olayda yeni gelişme yaşandı. Anne Pınar Ş.'nin kızını sevgilisiyle duşa sokarak, TikTok uygulaması üzerinden canlı yayın açıp yaptığını söylemekten çekinmediği görülmüştü.  Elinde viski kadehiyle pişkin tavırlar sergileyen kadın, 'Bir anne nasıl bu kadar umursamaz olabilir' sorusunu akıllara getirirken devlet, babanın şikayeti üzerine 7 yaşındaki kız çocuğu M.A.A'yı koruma altına aldı. Anne ve sevgilisi hakkında da savcılık soruşturma başlattı.

Abone ol

Muhammet A., kısa süre önce boşandığı Pınar Ş.’nin, canlı yayında sevgilisiyle 7 yaşındaki kızı M.A.'nın birlikte duşta olduğunu belirttiği görüntüler üzerine eski eşi ve sevgilisi hakkında şikayetçi olup, suç duyurusunda bulundu.

BABA OLANLARI GÖREVDE OLDUĞU ŞIRNAK'TA ÖĞRENDİ
Antalya'da Muhammet ve Pınar A. çifti bir süre önce boşanırken, 7 yaşındaki kızları M.A.'nın velayeti annede kaldı. Pınar A., boşandıktan sonra kızlık soyadını kullanmaya başladı. Muhammet A. görevi gereği Şırnak'a bağlı Beytüşşebap'ta iken, Ramazan Bayramı'nda nişanlısı C.Ö.'den aldığı bilgi üzerine, eski eşinin bir sosyal medya platformunda canlı yayın yaptığını öğrendi.

BAKANLIĞA VE CİMER'E ŞİKAYETTE BULUNDU
Canlı yayını izleyen ve kaydeden Muhammet A., eski eşinin 7 yaşındaki kızını, kiraladığı apartta sevgilisiyle duşta yalnız bıraktığını, ardından çocuğunun yanında ikilinin birlikte alkol aldıklarını gördü. Muhammet A., bunun üzerine hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Alo 183 telefon hattını arayıp hem de CİMER'e internet üzerinden şikayette bulundu.

BAKANLIK VE BARO DA ŞİKAYETÇİ OLDU 
Olaya ilişkin Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Baba Muhammet A.'nın suç duyurusu sonrasında hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hem de Antalya Barosu Çocuk Hakları Merkezi, şikayetçi olarak müdahil oldu. 

SAVCILIKTAN KORUMA KARARI
Dün nöbetçi savcılık kararıyla M.A.A., annesi Pınar Ş. ile birlikte yaşadığı anneannesinin evinden alınarak, Çocuk İzlem Merkezi'ne getirildi. Merkezde M.A.A.'nın uzman psikolog eşliğinde ifadesi alındı. İfade işleminin ardından savcılık, M.A.A.'nın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi'nde koruma altına alınması yönünde karar verdi. 

ANNE VE SEVGİLİSİNİN İFADELERİ ALINACAK
Öte yandan, savcılığın soruşturması kapsamında anne Pınar Ş. ve İstanbul'da yaşadığı belirtilen Onur isimli sevgilisinin de ifadelerinin alınmasına yönelik işlemler devam ediyor.

BABA VELAYET DAVASI AÇTI
Muhammet A.'nın avukatı Salih Sağlam ise M.A.A.'nın velayetinin anneden alınarak babaya verilmesi yönünde dava açtı. 

KIZININ VE SEVGİLİSİNİN DUŞTA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR
Canlı yayın sırasında kaydedilen görüntülerde, Pınar Ş.’nin sevgilisiyle alkol aldığı, sevgilisini soran arkadaşına kızıyla birlikte duşa girdiklerini söyleyerek, dışarıdan banyoyu gösterdiği anlar yer alıyor.

MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde lojistik sorumlusu paketlendi 3. Sayfa 150 milyon liralık vurgunu, göstermelik ayçiçek yağı fabrikasıyla yapmışlar 3. Sayfa Son dakika! Balıkesir'de tur otobüsü TIR'a çarptı: 33 yaralı 3. Sayfa AK Parti'nin düzenlediği konserde yangın paniği 3. Sayfa