Samsun'da KYK yurdunda feci olay! Üniversite 1. sınıf öğrencisi Elif Coşkun banyoda hayatına son verdi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerinden Elif Coşkun kaldığı KYK yurdunun banyosunda kendisini bornozunun ipiyle asarak hayatına son verdi. 18 yaşındaki Elif, Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü 1. sınıf öğrencisiydi.

Abone ol

Çorum'dan üniversite eğitimi için Samsun'a gelen 18 yaşındaki Elif Coşkun kaldığı KYK yurdunda hayatına son verdi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Kampüsü Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Münevver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu D Blok 5. katta kalan Elif, OMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü 1. sınıf öğrencisiydi.

Geride bir not bırakmayan Elif, kampüs içerisinde yer alan yurttaki banyoda bornoz ipiyle asılı halde bulundu.

Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri ve polis asılı bulunan Elif Coşkun'un olay yerinde öldüğünü tespit etti.

Olay yerinde polis ve savcının incelemesinin ardından genç kızın cansız bedeni, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alan yurtta kalan diğer öğrenciler büyük üzüntü yaşadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özel dünyadaki solculara Gazze mektubu yazdı Gündem Erzurum'da 9 firari hükümlü yakalandı 3. Sayfa MSB'den 3 aylık Suriye raporu Gündem Çanakkale’de 101 kaçak göçmen yakalandı 3. Sayfa