Pendik'te annesini darbeden şahıs çevredekilerin saldırısına uğradı!

İstanbul Pendik'te annesini darbeden şahısa çevredeki vatandaşlar saldırdı. 52 yaşındaki annesini bıçakla tehdit eden ve zorla telefonunu alan şahıs, polis tarafından yakalandı.

Abone ol

Olay, dün saat 16.00 sıralarında İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre kadını darp eden şahıs olaya tanık olan çevredekiler tarafından önce tepki gördü, ardından tepki gösteren bazı vatandaşlar tarafından darp edildi. Polis, kadına şiddet gösteren şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

16 SUÇ KAYDI

Yapılan incelemede; şiddet gören kadın şahsın N.C. (52) olduğu, N.C. ile yapılan görüşmede, öz oğlu olan H.C.'nin (32) kendisini bıçakla tehdit edip para istediği, ayrıca darp ederek telefonunu zorla aldığı öğrenildi.

Şahsın yapılan sorgulamasında, farklı suçlardan 16 adet suç kaydının olduğu tespit edildi.
Konu le ilgili yakalanan şüpheli, "gasp, tehdit" suçlarından hakkında yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

41 yaşındaki adam halı sahada kalp krizi geçirdi! O anlar kamerada 3. Sayfa Muğla'da korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti 3. Sayfa İsrail'den açıklama geldi! "Gazze çok farklı bir yer olacak" Gündem Adana şaşırtmadı! Kanepede uyuyana adama araba çarptı 3. Sayfa