Ordu'da cam silen kadın 5.kattan aşağı düştü

Ordu Altınordu'da kayınvalidesinin evinde bayram temizliği yapan 29 yaşındaki Nazan Başkaya, cam silerken 5.kattan aşağı düştü. Ağır yaralanan iki çocuk annesi Başkaya, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öte yandan o anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Abone ol

Cam silme tekniğinin tekrar tekrar sorgulanması gerektiğini hatırlatan olay Ordu Altınordu Bucak Mahallesi'nde bulunan 6 katlı bir binanın 5.katında yaşandı. Kayınvalidesinin evine bayram temizliği için gelen 29 yaşındaki Nazan Başkaya, camları siliyordu.

Başkaya'nın cam temizlediği apartman

Bir anda dengesini kaybetti ve toprak zemine düştü. 2 çocuk annesi Başkaya'nın çığlıklarını duyan vatandaşlar, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından kadını ambulansla Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürerek tedavi altına aldı.

Nalan Başkaya ve ailesi

Başkaya'nın düştüğü an, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Düştüğü zemin
Şırdancı Mehmet'e THY şoku 3. Sayfa Alkol alıp polislere küfretti 3. Sayfa Depremde gönüllü olan madenci, maden ocağındaki kazada öldü Yaşam Tır, otobüsle çarpıştı: 2 ölü 3. Sayfa