Nevşehir'de 2 kardeşin acı sonu! Serinlemek için girdikleri nehir sonları oldu

Nevşehir Avanos ilçesinde ailece pikniğe gittikleri alanda serinlemek için Kızılırmak Nehri’ne giren 9 yaşındaki Galip ve 8 yaşındaki Hüseyin Ertaş kardeşler, boğularak can verdi.

Abone ol

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde oturan Ertaş ailesi, Avanos ilçesi Alaattin Mahallesi Şehit Demet Sezen Parkı'nda piknik yaparken, ailenin oğulları Galip ve Hüseyin saat 11.30 sularında serinlemek için Kızılırmak Nehri'ne girdi.

Bir müddet sonra kardeşler, suda çırpınmaya başladı. Durumu gören Salim Ertaş, suya girip oğullarından Galip'i kurtardı.

2 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hüseyin Ertaş, ekipler tarafından, nehre girdikleri yere yaklaşık 200 metre mesafede bulunarak sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, 2 kardeşin hayatını kaybettiği belirlendi.

Hüseyin ve Galip Ertaş’ın cenazeleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Deniz ortasında kadına şiddet! Yardım çığlıkları kıyıya ulaştı 3. Sayfa Genç kızları dövme anı kamerada 3. Sayfa Hayatının itirafını yaptı gözaltına alındı 3. Sayfa Kadın arkadaşını öldürdükten sonra kendini astı 3. Sayfa