Mersin'deki katliam gibi kaza! Ölen 10 kişinin kimlikleri belli oldu

Son Dakika: Mersin'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi öldü, 9'u ağır 40 kişi de yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirirken ölenlerin kimlikleri belli oldu.

Abone ol
  • TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, Star Diyarbakır firmasına ait bir yolcu otobüsünün sürücüsü dün saat 19.00 sıralarında direksiyon hakimiyetini kaybetti, otobüs devrilerek çelik bariyerleri yıktı, ardından da karşı şeride geçerek 1 kamyon ve 2 otomobile çarptı.
  • İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
  • Kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.
  • Sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkarılan yaralılar ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

  • Kazada hayatını kaybedenlerin İpek Taraman (33), Serhat Taraman (35), Elif Taraman (3), Ozan Kılıç (29), Birsen Çiftsüren (52), Mehmet Kaplan (34), Sultan Acet (30), Taha Acet (41), Halit Şimşek (41) ve Ayla Çelik Teğmen olduğu belirlendi. 
Esenler’de rögar patlaması! 3. Sayfa Üsküdar'daki çatışmada ilk tutuklamalar geldi 3. Sayfa Mersin'de TAG Otoyolu'nda kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var 3. Sayfa Sapık öğretmen en büyüğü 12 yaşında 6 kız öğrencisini taciz etti! 3. Sayfa