Mersin'de sitenin havuz görevlisi, 9 erkek çocuğa cinsel tacizde bulundu iddiası

Mersin’de bir sitenin havuz görevlisi A.G'nin, 9 erkek çocuğa cinsel saldırı ve tacizde bulunduğu iddia edildi. Akıllara durgunluk veren olay çocukların maç oynamak istediği bir anda görevlinin maça çağrılmak istenmesiyle ortaya çıktı. Tacize uğrayan çocuklardan biri "O gelmesin" deyince durum aileler tarafından sorgulanmaya başlandı. Ailelerden 4'ünün şikayetçi olması üzerine şahıs gözaltına alınarak çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Abone ol

Mide bulandıran olayın adresi Mersin'in Erdemli ilçesinde yer alan 60 daireli bir site. İddiaya göre sitede evi bulunan ve yaz döneminde havuz görevlisi olarak çalıştırılan A.G. isimli şahıs, yaz döneminde yaşları 5-12 arasında değişen erkek çocuklara cinsel saldırı ve tacizde bulundu.

“O SAPIK, MAÇA ÇAĞIRMAYIN”
Sözcü'nün haberine göre olay geçtiğimiz hafta sonu sitedeki çocukların futbol oynamak istemesi üzerine gelişen diyalogla aydınlandı.
Çocuklar takımlarını kurarken eksik oyuncu olması üzerine biri, havuz görevlisi A.G'nin oyuna girmesini önerdi. Bu sırada araya giren Suriye uyruklu bir çocuk, "O sapık, maça çağırmayın" şeklinde bir tepki verdi. Çocuğa neden böyle bir şey söylediği sorulması üzerine, taciz olayı ortaya çıktı.

AİLELER TOPLANIP EVİNE GİTTİ
Çocuklardan 9 yaşındaki A.K'nin ağabeyi durumu babası A.K'ya anlattı. Baba, duydukları karşısında şaşlığa uğrayarak olayı araştırmaya başladı. Baba K., çocuğundan olayla ilgili bilgi aldıktan sonra diğer ailelerle görüştü.
Aile fertleri site önünde toplanarak şahsın evine gitti. Öfkeli aileler A.G.'yi darbederken görgü tanıkları durumu emniyete bildirdi. Ekipler A.G.'yi gözaltına aldı.

BIÇAK TEHDİDİYLE CİNSEL SALDIRI
Dört ailenin şikâyetçi olması üzerine Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Cinsel saldırı ve tacize uğradığı öne sürülen 4 çocuk pedagog gözetiminde Mersin Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde ifade verdi. Aralarında A.K'nin de bulunduğu 4 çocuk, uzmanlar gözetiminde verdikleri ifadelerinde iğrenç olayı anlattı. Çocuklardan birinin zanlı A.G'nin bıçak tehdidi ile cinsel saldırıya uğradığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.

TUTUKLANDI
Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlı A.G., yapılan işlemlerinin ardından çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

Türk vatandaşını yanlışlıkla yaktılar 3. Sayfa Önce eski karısına ardından yeni kocasına sıktı 3. Sayfa Giresun'da yürek yakan olay 3. Sayfa İstanbul'da milyonluk operasyon 3. Sayfa