Mersin'de minibüs minibüse çarpınca yoldan çıkıp düğün salonuna girdi!

Mersin'in Erdemli ilçesinde garip bir trafik kazası gerçekleşti. Bir minibüs, aynı ölçekteki farklı bir minibüse çarptı. Kazada yoldan çıkan araç, düğün salonuna girdi. O anlar kameraya işte böyle yansıdı.

Abone ol

Kaza, Mersin-Antalya D-400 yolunda Erdemli Çamlık Tabiat Parkı karşısında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şerif Çalışkan idaresindeki bir minibüs seyir halindeyken, arkadan gelen farklı bir minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle öndeki minibüs yoldan çıkıp kaldırımı aşarak bir düğün salonunun yazıhane kısmına girdi.

ANBEAN YANSIDI

Kazada Çalışkan idaresindeki minibüste bulunan aile bireylerinden 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"CAN KAYBI YOK"

Olayı anlatan işletme sahibi Süleyman Özdemir, "Bir minibüs başka bir minibüse arkadan vurarak bizim salonun yazıhane bölümüne iteklemiş. Camları ve taşıyıcı kolonu kırarak minibüsün bir kısmı içeri doğru girmiş. Çok şükür can kaybı yok, 2 tane hafif yaralı var" dedi.
Kaza ile ilgili polisin soruşturması sürüyor.

Suç örgütü yöneticileri yakalandı 3. Sayfa 7 katlı binanın çatısı yandı 3. Sayfa Hastane acil servisi savaş alanına döndü 3. Sayfa 'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, cansız bedeni bulundu 3. Sayfa