Düğünde çıkan tartışma kanlı bitti: 4'ü ağır 9 yaralı

Yeşilli'de bir düğün salonunda kız ve erkek tarafı arasında kavga çıktı. Önce masa ve sandalyeler havada uçtu, sonra silahlar konuştu. Düğündeki silahlı kavgada 9 kişi yaralandı.

Abone ol

Yeşilli ilçesine bağlı Bahçebaşı Mahallesi’ndeki Makbule Demir Ortaokulu karşısında bulunan bir düğünde Acu ve Çavuşoğlu aileleri arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışmaya kız ve erkek tarafları dahil olunca tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada önce sandalye ve masalarla birbirine saldıran taraflar, daha sonra birbirine silahlarla saldırdı.

İhbar üzerine düğün salonuna çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay polislerin müdahalesiyle yatıştı.

Hastaneye sevk edilen bazı yaralılar ayakta tedavi edildi. 9 yaralı ise ambulanslarla farklı hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralıların da kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenilirken, polis olaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı.

20 yavru kediyi katletmişler! 3. Sayfa Fotoğraf çektirmek için vagona çıkan çocuk çarpıldı 3. Sayfa Okuldaki patlamada öğretmen ve öğrenciler yaralandı 3. Sayfa Genç hemşire kendisini doktorun dairesinden attı 3. Sayfa