Manisa'da işçi taşıyan servis devrildi: 25 yaralı

Manisa Turgutlu'da fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsünün devrildiği kazada, 25 kişi yaralandı. Kazaya yolda makas atarak ilerleyen bir taksi sebep oldu.

Abone ol

Kaza, saat 08.00 sularında, İzmir-Ankara kara yolunda meydana geldi. Manisa Turgutlu'dan İzmir'e doğru giden ve bir tavuk kesim fabrikasında çalışan işçileri taşıyan 50 yaşındaki Ayhan Çakır'ın kullandığı 45 J 6541 plakalı servis aracı devrildi. Kazada şoför ile birlikte 24 işçi yaralandı. 

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazaya yolda makas atarak ilerleyen bir taksinin sebep olduğu ileri sürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ayrıca Ankara-İzmir karayolunda trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Cani baba çocuklarına işkence etti: O anları kaydetti 3. Sayfa Esenyurt karıştı! Yaşlı adamın hamile kadını taciz ettiğini duyan mahalleliden linç girişimi 3. Sayfa Polislerin üzerinden uyuşturucu çıktı 3. Sayfa İstanbul'da korkunç görüntü: Ellerinde silahlarla yürüdüler 3. Sayfa