Kuyumculara sahte Cumhuriyet altını satan şüpheli yakalandı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 2 kuyumcuya 4 sahte Cumhuriyet altını satarak, dolandıran Z.K. (34) başka bir kuyumcuda yakayı ele verdi. Z.K. ile birlikte hareket ettiği belirlenen Y.Ş. (36) de gözaltına alındı.

Abone ol

Dün akşam saatlerinde Ordu’nun Sırrı Paşa Caddesi’nde il dışından gelen Z.K., girdiği kuyumcuda Cumhuriyet altınını bozdurmak istedi.

ÇALIŞANLAR DURUMU FARK ETTİ

Atölyeye gönderilen altının, yapılan incelemede sahte olduğu tespit edildi. Atölye çalışanları tarafından alıkonulan Z.K., ihbarla gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

YALNIZ DEĞİLMİŞ

Soruşturmayı derinleştiren polis, Z.K. ile birlikte hareket ettiğini tesit ettiği Y.Ş.'yi (36) de yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, Ordu Adliyesi'ne sevk edildi.

2 KUYUMCUYA 4 SAHTE ALTINLA  50 BİN LİRA DOLANDIRDI

Kuyumcudaki o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelinin, aynı yöntemle caddedeki Cumhuriyet altını sattığı ve yaklaşık 50 bin lira dolandırdığı ortaya çıktı.

MSB duyurdu: 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi Gündem Starbucks'a pompalıyla saldıran şahıs tutuklandı 3. Sayfa Kartal'da kaza yapıp kaçan otomobil sürücüsü kameralara yakalandı 3. Sayfa İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Okulu bombaladı Dünya