Kürekle araçlarını aradılar! Yoğun kar nedeniyle araçlar kayboldu

Van- Bahçesaray karayolunda yoğun tipi ve kar nedeniyle terkedilmiş iki araç görünmez hale geldi. Araç sahipleri 4 gün sonra geldiklerinde araçlarının üzerine çığ düştüğünü ve görünmez hale geldiğini fark etti. Ellerinde kürekle aracı bulmaya çalıştılar.

Abone ol

Van'dan, 4 gün önce Bahçesaray yönüne ilerleyen Osman Küncü yönetimindeki yolcu minibüsü ve Temir Sabırlı yönetimindeki hafif ticari araçta bulunan toplam 10 kişi, 3 bin rakımlı Krabet Geçidi inişinde kar ve tipiye yakalandı. Mahsur kalanlar, ekiplerden yardım istedi.

Çığ riski nedeniyle ulaşıma kapatılan bölgeye ekipler ulaşamayınca, araçları terk eden 10 kişi, 9 kilometrelik yolu yaya olarak yürüyüp, ilçeye ulaştı.

Terk edilen 2 araç ise daha sonra çığ altında kaldı. Bölgeye gelen araç sahipleri, minibüs ve hafif ticareti aracı küreklerle kurtarmaya çalıştı. Sürücüler, araçların kurtarılması için yetkililerden yardım istedi.

Su kuyusunda çırılçıplak bulundu 3. Sayfa Giresun'da 81 yaşındaki kadın buzdolabını soba sandı! Sonu yürek yaktı 3. Sayfa Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığın cezası belli oldu 3. Sayfa Çankırı'da 4,5 büyüklüğünde deprem 3. Sayfa