Kızı etkilemek isterken polisi etkiledi

Bursa’da kovalama sonucu alkollü ve ehliyetsiz yakalanan Serhat Y.(37) polislere serzenişte bulundu. Aracı arandıktan sonra 5 bin 497 TL cezai işlem uygulanan sürücü randevusunu pahalıya kapattı.

Abone ol

Bursa’nın İnegöl ilçesinde evine gitmekte olan polisin önüne aracını sürüp daha sonra kaçan sürücü alkollü çıktı. Kovalamacada yakalanan sürücü 2.30 promil alkollü çıktı. Yakalandıktan sonra “Bizi yaktınız memur bey” diyen sürücüye alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 5 bin 497 TL cezai işlem uygulandı.

İnegöl Alanyurt’ta araç süren Serhat Y.(37), yönetimindeki 16 APG 993 plakalı otomobilini, aynı yönde kendi aracıyla ilerleyen polisin aracının üzerine sürdü. Polis, manevra yaparak kazayı önledi. Polisin ‘dur’ ihbarına uymayan sürücü kaçmaya başladı.
Polis memuru, durumu meslektaşlarına ihbar edince polis otoları ile sürücü arasında yaklaşık 15 kilometre süren kovalama yaşandı. 16 APG 993 plakalı araç Orhaniye mahallesi Nuri Doğrul Caddesi üzerinde durduruldu.

"YAKTINIZ BENİ MEMUR BEY"
Şüpheli araç polisler tarafından arandıktan sonra sürücü Suat Y. “Sabaha kadar arayın. Çağıralım ehliyetli birini, yürüyüp gidelim buradan. Kız arkadaşım var arabada niye bu kadar uzatıyoruz ki. İşlemimi yapın, gidelim buradan. Bizi yaktınız memur bey. Üfleyeceğimiz bir şey varsa üfleyelim hemen buradan gidelim. Yedik mi cezayı?” sözleriyle polise serzenişte bulundu.

"CEZAYI YEDİ"
Yapılan alkol testi sonucu 2.30 promil alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı öğrenilen Serhat Y.’ye alkollü araç kullanmaktan bin 823 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan 3 bin 674 TL cezai işlem uygulandı. Sürücü, daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Domuza niyet bakın kime kısmet 3. Sayfa Babaanne tutuklandı 3. Sayfa 3 çocuğunun gözü önünde eşini katletti 3. Sayfa Türkiye sınırlarına 15 dönüm toprak katıldı 3. Sayfa