Kız öğrencileri sosyal medya üzerinden şantaj yaptı, gözaltına alındı!

Erzincan'da bir şahıs sosyal medya üzerinden kız öğrencileri şantaj etti. Şahıs, özel ekip tarafından İstanbul'da gözaltına alınarak Erzincan'a getirildi.

Abone ol

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince “Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Vermek veya Ele Geçirmek” suçu kapsamında; Kişisel verileri kullanarak sosyal medyada açılan sahte hesaplar üzerinden kız öğrencilere ait fotoğrafları, cep telefonlarını paylaşarak rahatsız eden ve bazı kız öğrencilerin bilgilerinin gönderilmesi şartıyla paylaşımlarını sonlandıracağını söyleyen şüpheli şahıs/şahısların tespitine yönelik olarak Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı özel bir ekip kurularak İstanbul iline görevlendirildi.

GÖZALTI

Paylaşımları yapan hesabın kullanıcısı olduğu tespit edilen M.F.B. isimli şahıs özel ekip tarafından İstanbul’da gözaltına alınarak Erzincan’a getirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca yürütülmekte.

Avcılar'da yangın paniği 3. Sayfa Kartal'da bıçaklı saldırı! Önce dövdüler sonra bıçakladılar 3. Sayfa 23 ton sahte ve kaçak alkol ele geçirildi 3. Sayfa Ambulansa yol vermeyen magandaya ceza Yaşam