Kedi düşmanı cani ile ilgili yeni gelişme! Savcılıktan sevindiren karar

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde, bir binanın girişindeki kedilere tekme atarken görüntülenen Aytuğ Koyuncu ile ilgili tutuklamaya ilişkin yakalama kararı verildi. Koyuncu, geçen gün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol koşuluyla serbest bırakılmıştı. Savcılık dün karara itiraz etmişti. Yeni gelişme geldi! İşte ayrıntılar...

Abone ol

İstanbul Küçükçekmece Atakent Mahallesi'ndeki bir sitenin girişindeki kedilere 5 Ocak Perşembe günü tekmelerle saldıran, daha öncesinde de çamaşır suyuyla hayvanları zehirleyen Aytuğ Koyuncu ile ilgili, tutuklamaya ilişkin yakalama kararı verildi.

GÖZALTINA ALINMIŞTI
Koyuncu önceki gün gözaltına alınmış, çıkarıldığı Küçükçekmece Adalet Sarayı'na sevk edilmişti.

SERBEST BIRAKILMIŞTI
Şüpheli savcılık ifadesinin ardından, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TUTUKLAMAYA YÖNELİK YAKALAMA KARARI
Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından şüpheli hakkında tutuklanmaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.

 İFADESİ "PES" ŞAŞKINA ÇEVİRMİŞTİ
Aytuğ Koyuncu, mahkemedeki ifadesinde kedilere karşı düşmanlığının olmadığını, site sakinlerinin kendisini tahrik etmek için özellikle siteye kedileri aldıklarını iddia etmişti.

Diplomalı psikoloğun yaptıkları şoke etti! 5000 yaşındayım... 3. Sayfa Yargılanan avukatın avukatına da tepki 3. Sayfa Samsun'da aile faciası! 3. Sayfa Avustralya polisi tarafından aranıyordu: Bodrum'da yakalandı! 3. Sayfa