Kiraladıkları villayı uyuşturucu serasına çeviren şahıslardan 2’si tutuklandı

Kastamonu'nun merkezinde bulunan üç katlı bir villada İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyon ile birlikte, söz konusu mülkün H.Ş., O.T. ve C.G. isimli şahıslar tarafından kiralandığını ve villanın ilk iki katında milyon liralık yatırım ile kurulan sera düzeneği ile uyuşturucu madde üretildiği tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 2'si tutuklanırken 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Abone ol

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, il merkezindeki bulanan kiralık bir villada uyuşturucu madde üretildiği öğrenildi.

Vakit kaybetmeden harekete geçen ekipler, 3 katlı villanın H.Ş., O.T. ve C.G. isimli şahıslar tarafından kiralandığını tespit etti.

Operasyon düzenlenen villanın iki katında milyon liralık yatırım ile kurulan sera düzeneği ile karşılaşıldı. Güç kaynağı, havalandırma hortumu gibi düzeneklerle seranın kurulduğu ve kurulan serada uyuşturucu yetiştirildiği belirlendi.

Ekipler tarafından villada yapılan arama sonucu 14 kilo 972 gram skunk, 90 kök skunk bitkisi, 484 bin 600 TL suçtan elde edildiği belirlenen para, 1 adet hassas terazi, 21 adet güç kaynağı, 11 adet led ampul, 15 metre havalandırma hortumu, 20 metre sera naylonu ve 35 adet kilitli poşet ele geçirildi.

İl Jandarma ekipleri, villayı kiralayıp uyuşturucu madde üreticiliği yapan H.Ş., O.T. ve C.G. isimli şahısları gözaltına aldı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan H.Ş. ve O.T. tutuklanırken, C.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Efsane isimlere milyonluk dolandırıcılık 3. Sayfa Feci kaza! Bariyerlere çarpıp savrulan arabadan kapıyı açıp düşünce hayatını kaybetti 3. Sayfa Hapis istemiyle iddianame hazırlanan Hazal Kaya'ya Meral Akşener'den destek! 3. Sayfa Sakarya'da işçi servisi kaza yaptı! 2 ölü 3. Sayfa