Kartal'da vahşet: Otomobilin çarptığı köpek öldü!

İstanbul Kartal'da arabasıyla otoparktan çıkan sürücü yerde yatan bir köpeği ezerek öldürdü. Cani adamın yarattığı vahşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone ol

İnsanlığı sorgulatacak olay, 7 Haziran Çarşamba Günü saat 08.00 sularında Uğur Mumcu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki bir sitenin otoparkında meydana geldi. İddiaya göre orada ikamet eden Nihat D., aracıyla siteden çıkarken yerde yatan ve komşularının baktığı 'Dursun' ismi verilen köpeği ezdi. Güvenlik kameralarına yansıyan anlarda sürücünün, yerde yatan köpeğin üzerinden geçtiği, sonrasında yetmezmiş gibi aracıyla geri gelip köpeğin tekrardan ezdiği görülüyor. Otomobilin altında can veren köpek için çevredekilerin ihbarıyla polis harekete geçti ve Nihat D'yi gözaltına aldı.

Yaşananlara tepki gösteren hayvan sever Emrah Baran Özdem, "Gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını öğrendik. Sokak köpeğimize burada yönetim olarak bir kulübe yazılmış, civardaki ailelerimiz tarafından bakılıyor. Çevrede ciddi anlamda hayvan sever var. Yaşanan olay bize göre cinayettir ve bunların sayısı her geçen gün artıyor. Böyle zihniyetler artık insanlara ve çocuklara zarar vermeye başladı. Hukuki olarak elimizden ne geliyorsa yapmak adına konunun yakın takipçisi olacağız." dedi.

Sitede sakini Hilal Polat ise,

"Köpek burada yatarken bir adam evinden çıkıp arabasına binip 3 kere üzerinden geçiyor. Hiçbir şekilde kimseye zararı olmayan bir köpekti, binada herkes tarafından bakılıp seviliyordu" diye konuştu.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Site sakini Hilal Polat
Burdur'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 13 yaralı! 3. Sayfa Bebeğini karınca zehri ile öldürmek istemişti! Olayda yeni detay ortaya çıktı 3. Sayfa Buket Aydın'dan troll hesaplara suç duyurusu 3. Sayfa Gri listede aranan Fehmi Öğmen etkisiz hale getirildi 3. Sayfa