Kars'ta uyuşturucu partisine polis baskını: 8 gözaltı

Kars’ta bir apartmana polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alınırken 1 kişi tutuklandı.

Abone ol

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce kent merkezinde bulunan  bir apartmana operasyon düzenlendi.

Parti yaptıkları esnada gerçekleşen operasyondaki aramada, 4 parça halinde toplam 61,37 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

GÖZALTINA ALINAN 7 KİŞİDEN 1'İ TUTUKLANDI

Olayla ilgili olarak şüpheli 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

“TCK-188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli 8 kişiden 7’si çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, İ.C.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dünyadaki en zehirli balıkla ilgili konuşan damat: Hayatımda böyle lezzetli balık yemedim 3. Sayfa İstanbul'da öğrenci servisi kaçırıldı! 3. Sayfa Muğla'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var 3. Sayfa Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüksek gerilim kamerada! "Bakanın akrabasıyım, sülaleni bitireceğim" 3. Sayfa