Karaman'da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı!

Karaman'da Emniyet Müdürlüğü tarafından belirlenen adreslere operasyon yapıldı. Yapılan çalışma sonucunda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda şüpheliler R.A, Ö.Y, Ö.B. ve M.F.Y. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada, 38 gram metamfetamin maddesi, 25 gram bonzai maddesi, 7 uyuşturucu hap, bir miktar esrar ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

2 TUTUKLU

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.A. ve Ö.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ö.Y. ve M.F.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yozgat'ta kaza! Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti 3. Sayfa Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu kuryeyi öldürdü, ülkeden kaçtı! 3. Sayfa İsmail Saymaz'ın iddiaları sonrası Ece Ronay sessizliğini bozdu: Kanıtlarsan havlayacağım Magazin Karı-koca depremzede yalanıyla fuhuş yaptırdı! 3. Sayfa