Kalp krizi geçiren adam çevrediklerin dikkati sayesinde kurtuldu

Samsun'da yolda yürürken fenalaşan adam, çevredeki duyarlı vatandaşlar sayesinde kurtuldu. Adamın o halini gören insanlar ambulansa haber vererek yardım bekledi. Sağlıkçılar tarafından ambulansta ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam, Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Abone ol

Olay Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Parkta yürüyen yaşlı adam birden kalbini tutarak fenalaştı. Kalp rahatsızlığı olan vatandaşı gören parktaki serbest fotoğrafçılar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kalbini tutan ve nefes almakta zorluk çeken yaşlı adam parkta bir banka oturtularak, ambulansın gelmesini bekledi.

İLK TEDAVİ AMBULANSTA!

Ambulanstan inen sağlıkçı yaşlı adamın omzuna dokunarak, durumunu sordu. Daha sonra kalp krizi geçirdiği şüphelenilen yaşlı adamın koluna giren sağlıkçı, ambulansa yöneldi. Sağlıkçılar tarafından ambulansta ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam, Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şanlıurfa'da sınırı kaçak geçmek isterken can verdi 3. Sayfa Düzce'de madde etkisindeki genç garip hareketler sergiledi! Yerlerde, polisin önünde oynadığı anlar 3. Sayfa Karaman'da çalıntı otomobille tatile giderken yakalanan çift: Bu bir macera, daha büyük oynayacağız 3. Sayfa Domuz avına çıkan avcılar fark etti! Çukurdan uzanan elin yardımına gittiler... 3. Sayfa