Kadıköy'de kaçırılan servis minibüsüne ait yeni görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Kadıköy'de geçtiğimiz günlerde kaçırılan servis minibüsüne ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Aracın içinden kaydedilen görüntülerde, servisi kaçıran şahsın, korkuyla bağıran öğrencilere “Siz korkmayın, araç lazım” dediği görüldü. Tolga N. Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilmişti.

Abone ol
  • Kadıköy'de geçtiğimiz gün kaçırılan servis minibüsüyle ilgili yeni görüntüleri ortaya çıktı.
  • Tuzla'da bulunan özel bir okula gitmekte olan servis minibüsü, bir sitenin önünden öğrenci aldıktan sonra bir kişi tarafından kaçırılmıştı.
  • Şüpheli şahıs serviste bulunan öğrenciler ile hostesi "Sizinle bir işim yok. Bana araba lazım" diyerek Göztepe’de araçtan indirmişti. Kaçırılan servis minibüsü, Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde terk edilmiş olarak bulunmuştu.

  • Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemeleri biten Tolga N. Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. 

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

  • Öte yandan, olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Servis minibüsünün iç kamerasına yansıyan görüntülerde şahsın servis minibüsünün şoför koltuğunda oturduğu görülüyor. Öğrenciler panikle bağrışırken şahıs, “Siz korkmayın, araç lazım” dediği görülüyor.

İFADE ORTAYA ÇIKTI

Nalbant ifadesinde, "Ben olayı nasıl gerçekleştirdiğimi bilmiyorum, olay esnasında kalbimde ve kulağımda bir cızırtı duydum. Ara ara uyuşturucu madde kullanmaktayım. En son 6 gün önce uyuşturucu madde kullandım. Olay günü araç içerisinde çocuk olduğunu bilmiyordum. Yaptığım eylemden dolayı çok pişmanım. Tedavi görmek istiyorum. Araç ile Ankara'ya gidecektim başka bir amacım yoktur, ben yanlış hatırlamıyorsam kırmızı reçeteli ilaçlar kullanıyordum. Psikiyatri tedavisi gördüm. Yaptığım eylemin bu raddeye geleceğini tahmin etmedim" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’da 160 kilo esrar ele geçirildi 3. Sayfa Kedi, sahibinin kucağında öldü 3. Sayfa Mossad ajanı camide vaaz verdi Gündem Kuyumcu fonu sanıkları adileyeye sevk edildi! 3. Sayfa