İzmir'de 2 kişiyi öldüren facia göz göre göre gelmiş! Elektrik kaçağı skandalında meğer 3 ay önce...

İzmir'deki elektrik kaçağına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişinin acısı yürekleri dağladı. Göz göre göre gelen cinayet gibi olay ile ilgili bir kritik ayrıntıya daha ulaşıldı. Google haritalarda 3 ay önce çekilen görüntülerde, Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ı hayattan koparan elektrik kablosunun açıkta durduğu görüldü.

Abone ol
  • İzmir'de geçen cuma günü gerçekleşen şiddetli yağışta, şehrin kalbi Konak'ta, Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Özge Ceren Deniz (23) ile onu kurtarmaya çalışan ikinci el antika eşya alım satımı yapan, amatör müzisyen İnanç Öktemay'ın (44) elektrik akımına kapılarak öldüğü olay ile ilgili soruşturmada, bilirkişi ön raporuna göre haklarında gözaltı kararı verilen 29 kişiden 24'ü gözaltına alındı.
  • Şüpheliler arasında İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı B.K., İZSU'da görevli bir şube müdürü, 3 kontrolör ile Gediz Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi A.S. ve işletme yöneticisi K.A.F.'nin de bulunduğu belirtildi.

  • Şüphelilerden 4'ü, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
  • Bu arada soruşturma doğrultusunda, 6 şüpheli hakkında daha gözaltına alındı.

  • Bunlardan 5'inin gözaltına alındığı, toplam 5 kişinin arandığı beliritldi. Google haritalarda 3 ay önce, yani Nisan 2024'te kayda geçen fotoğraflarda 2 kişinin hayatını kaybettiği noktadaki mazgalın bitişiğinde elektrik kablosunun açıkta durduğu görüldü.
  • Bu da cinayet gibi ihmalin göz göre göre geldiğini gözler önüne serdi.
  • Vatandaşlar sosyal medyada paylaşılan Google haritalar fotoğraflarının altına yaptıkları yorumlarla yaşanan olaya tepkilerini dile getirdi.

"BU KADAR ALENİ GELEN BİR CİNAYET BÜTÜN İZMİR HESAP SORMALI"

  • Emine Demir isimli X kullanıcısı, "Ne kadar bakımsız yollar. Hangi zamanda yapıldı kim bilir?" derken, Oktavya isimli kullanıcı, "Yani bu kadar aleni gelen bir cinayet. İki masum pırıl pırıl insan gitti. Bütün İzmir hesap sormalı" dedi.
  • Fb isimli kullanıcı, "Cinayet" derken, başka bir vatandaş ise, "İzmir kadar belediyesi vurdumduymaz rezil bir şehir yok. Altyapı şekilsiz, bakım yetersiz, belediye işçisinden memuruna tembel. Hepsini işten atmak lazım" dedi.
Alacak verecek kavgasında kan aktı 3. Sayfa Kötü kokunun sebebi günler sonra ortaya çıktı 3. Sayfa Düğün yemeği zehir oldu 3. Sayfa 32 yıl kesinleşmiş hapis kararı bulunan firari AVM'de yakalandı 3. Sayfa