İstek parça cinayeti: Onur Şener davasında dehşete düşüren ayrıntılar! "Göz bebeklerinden anladım" gördüklerini anlattı... Mahkeme karıştı, şişeler havada uçtu

İstek parça cinayetinde dehşete düşüren detaylar... Müzisyen Onur Şener'in eğlence mekanında istek parçayı reddettiği için cinayete kurban gitmesi ile ilgili dava görüldü. Şahitlerin dinlendiği son mahkemedeki ifadeler vahşeti gözler önüne serdi. Diğer taraftan bir seyirci, tutuksuz zanlılardan Gözde G.'ye elindeki su dolu pet şişeyi fırlattı, salon karıştı. 

Haberin devamı için tıklayınız

Ankara'da müzisyenlik yapan Onur Şener, geçen sene 2 Ekim'de, Çankaya ilçesinde sahneye çıktığı eğlence mekanında, istek parçayı çalmadığı sebebiyle çıkan kavga sonucunda, boğazı cam bardakla kesilerek katledildi. Olaya karışan bakanlıkta iş müfettişi 35 yaşındaki İlker Karakaş, 36 yaşındaki Ali Gündüz, savunma sanayi alanında elektrik mühendisi 36 yaşındaki Semih Soyalp ile Gözde G. ve Jale E. gözaltına alındı. İlker Karakaş, Semih Soyalp ile Ali Gündüz tutuklanırken Gözde Gündüz ile Jale Erberk ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.