İstanbul'da Ortaköy'den Taksim'e 250 lira isteyen üçkağıtçı taksici müşterisine saldırdı

İstanbul Ortaköy'de bulunan bir taksici Taksim'e gitmek isteyen müşterisinden normal fiyatın çok üzerinde bir ücret talep etti. Yolculuk esnasında görüntülendiğini fark eden şoför, motor ışığı yandı bahanesiyle durduğu esnada, kendisini haklı yere kaydeden gence fütursuzca saldırdı. Yaşananlar kameralara yansıdı.

Abone ol

Birbirinin aynısı görünümde olan taksici skandallarına bir yenisi daha eklendi. Uluslararası anlamda konu olan bu meslek grubunun yeni vukuatı İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Ortaköy semtinde yaşandı. Beyoğlu Taksim'e gitmek için bir genç taksi durdurdu. Taksicinin kendisinden 250 lira ücret talep etmesi üzerine şaşıran adam, ardından 34 TFH 54 plakalı araca bindi. Şoförün, kanunları yok sayarak araç içerisinde sigara içmesi dikkatlerden kaçmadı.

UTANMADAN SALDIRDI

Kısa bir mesafe ilerledikten sonra şoför, görüntülendiğini fark edince motor ışığının yandığını bahane ederek durdu. Ardından kayıt alan genç, şoföre başından beri kendisini olanları videoya aldığını, taksimetre açmadığını ve 250 liraya kendisini götürdüğünü söyledi. Bunun üzerine şoför, kendisini görüntüleyen gence fütursuzca saldırdı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Aşiret düğününde 40 koyun kesildi 3. Sayfa Kocama yan baktın kavgası kamerada 3. Sayfa Kuran kursunda laptop hırsızlığı 3. Sayfa Sarıyer'de yangın paniği! Çalışmalar sonucu yangın söndürüldü 3. Sayfa