İstanbul'da kapkaça uğrayan depremzede kadının yardımına taksici koştu

İstanbul Beyoğlu'nda bir kadının cep telefonunun kapkaççı tarafından çalınması olayında, taksi şoförü kahramanca müdahale ederek şüpheliyi yakaladı. Kadının yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar da o anları kayıt altına aldı. Taksici, kapkaççının peşinden giderek onu etkisiz hale getirdi ve depremzede kadının telefonunu geri almayı başardı. Şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, taksi şoförü sosyal medyada büyük takdir topladı.

Abone ol

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, depremzede olduğu bilinen bir kadının cadde üzerinde yürürken cep telefonu kapkaççı tarafından çalındı. Olay sırasında çevredeki vatandaşlar yardıma koşarken, bazıları da yaşananları videoya kaydetti. Bu sırada olayı gören bir taksi şoförü, hemen kapkaççının peşine düşerek onu yakalamayı başardı.

Taksi şoförü, adeta aksiyon filmlerini aratmayan bir sahne yaşadı. Kapkaççıyı fark eder etmez aracıyla onun peşinden giden şoför, şahsı yakalayarak etkisiz hale getirdi. Bu sırada depremzede kadının cep telefonu da taksi şoförü tarafından geri alındı ve olay polis ekiplerine bildirildi. Şahıs gözaltına alınırken, depremzede kadın taksi şoförüne teşekkür etti.

Sosyal medyada ise olayın videosu paylaşılırken, taksi şoförü için "Süper kahraman mısın be adam..." gibi yorumlar yapıldı. Bu cesur müdahale, vatandaşlar arasında takdir ve hayranlıkla karşılandı.

19 Mayıs'ta arbede anları Gündem Kıs isteme kavgasında pompalıyla yaralandı! 3. Sayfa Korkunç kaza! 7'si çocuk 9 yaralı 3. Sayfa Vatandaşlar, hırsızı bin pişman etti 3. Sayfa