İstanbul'da haftanın son iş günü yağmur yağdı sabah trafiği kilitlendi

Megakent İstanbul'da haftanın son iş günü yağmurun da etkisiyle sabah saatlerinde trafik etkili oldu. Saat 08.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 60 olarak ölçüldü. Trafik bazı yerlerde ise durma noktasına geldi.

Abone ol

İstanbul’da haftanın son iş gününde trafik ve toplu ulaşımda yoğunluk yaşanırken İstanbul genelinde trafik yoğunluk oranı sabah 8'de yüzde 60’a ulaştı. Anadolu Yakası'nda ise trafik yoğunluğu yüzde 47 olarak ölçüldü.

İstanbul'da haftanın son iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Araçlarıyla yola çıkan sürücüler Kadıköy D-100 Kara Yolu, Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Trafik yer yer durma noktasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluk haritası verilerine göre, İstanbul genelinde yoğunluk sabah saatlerinde yüzde 50 olarak ölçülürken Anadolu Yakası'nda yoğunluk yüzde 47 olarak ölçümlendi.

Bursa'da alkollü sürücüden polislere sunduğu bahane güldürdü 3. Sayfa Batman'da silahlı saldırı: 2 ölü 3. Sayfa Stajyeri taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan yazı işleri müdürüne tahliye 3. Sayfa Korkuteli'nde okullar tatil 3. Sayfa