İstanbul'da yaşanılan arsa tartışmasında kan aktı

İstanbul Başakşehir'de husumetli olduğu ağabeyinin evini basan kişi, yanlışlıkla hamile yengesini ve arkadaşını silahla vurdu.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Başakşehir ilçesinin Güvercintepe Mahallesi Narlı Sokak'ta yaşanan olayda, ağabeyi ile arasında arsa satışı nedeniyle husumet bulunan Şahin T., gece geç saatlerde ağabeyinin evinin önüne geldi ve önce havaya sonra da kapıya doğru bir kaç el ateş açtı.

HAMİLE YENGESİNİ GÖĞSÜNDEN VE KARNINDAN VURDU
Bu sırada kapının arkasında bulunan 25 yaşındaki hamile yengesi Sunay Taş, göğsünden ve karnından vurularak ağır yaralandı. Ağır yaralanan kadın olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI DA ÖLDÜRDÜ
Yengesini vurduğunu fark eden Şahin T., kendisini aşağıda bekleyen arkadaşı Turgay Akyıldız’ın aracına binerek olay yerinde uzaklaştı. Araç içinde arkadaşıyla tartışma yaşayan şahıs, arkadaşı Akyıldızı da araç içinde vurarak öldürdü.

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI
Katil zanlısı, olay yerinden yaya olarak kaçıp bir evde saklandı. Polis ekipleri, arkadaşını ve yengesini öldüren Şahin T.'yi saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı.

İHA'nın haberine göre, olayla ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Bekçi ve kardeşleri, doktoru darp etti! Acil birbirine girdi 3. Sayfa Hastanede yangın paniği 3. Sayfa Yılın ilk büyük uyuşturucu operasyonu! Tam 603 kilogram 3. Sayfa İstanbul'da 3 aylık su mu kaldı? 3. Sayfa