İstanbul’da barışma randevusunda cinayet: Karısını kalbinden bıçakladı

Kağıthane Çağlayan’da tüyler ürperten bir cinayet işlendi. 2 çocuğuyla beraber şehir dışından kardeşinin evine giden 27 yaşındaki Sultan B. ile boşanma sürecinde olduğu 28 yaşındaki eşi Şener B. arasında aldatma iddiası sebebiyle büyük gerginlik yaşandı. Barışma bahanesiyle binaya giden Şener B., merdiven boşluğunda eşi Sultan B.'nin kalbine bıçağı saplayarak öldürdü. Emniyet güçlerince yakalanan katil zanlısı, tutuklanarak hapishaneye gönderildi. İşte tüyler ürperten vahşetin detayları...

Dehşete düşüren olay, geçen gün saat 17.00 sularında Çağlayan’da gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki eşi Şener B. ile Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşamını sürdüren 6 senelik evli ve 2 çocuk sahibi 27 yaşındaki Sultan B., bir süredir şiddetli geçimsizlik sebebiyle 2 çocuğunu da alarak evden ayrıldı. Akabinde kadın, erkek kardeşi Erdinç’in Çağlayan’daki evine geldi. Bunu haber alan Şener B. de barışma bahanesiyle eşinin kardeşinin evine geldi.

BARIŞMA BAHANESİYLE GELİP KALBİNE SAPLADI
Kardeş Erdinç’in barışması için bir araya getirdiği ikili, bina kapısının önünde yaklaşık 5 dakika konuştu. Ardından ikili içeriye geçerek binanın merdivenlerinden en alt kata inmeye başladı. Dairenin önüne geldikleri esnada ikili arasında başlayan tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kendisini aldattığını iddia eden eşine bıçak çeken Şener B., kadını kalbinden bıçakladı.

Olayın ardından koca Şener B. bina dışına çıkarken, kadın ise kanlar içerisinde yere yığıldı. Sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de bir süre binada çalışma yaptı. İncelemelerin ardından kadının cansız bedeni, Bahçelievler Yenibosna Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı.

KATİL ZANLISI KOCA TUTUKLANDI
Kadının 2 çocuğu ise savcılık talimatıyla polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Olayın ardından katil zanlısı koca Şener B. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadesinin alınan ve çeşitli suçlardan 5 adet kaydı bulunan Şener B., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı 3. Sayfa Alman polisi müdahale etmek istedi çamura saplandı 3. Sayfa Çok rahat çok profesyonel 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa