İstanbul Küçükçekmece'de sokak hayvanlarını dövüp, mamalarına çamaşır suyu kattı

İstanbul Olympiakent Sitesi'nden sosyal medyaya gelen ihbara göre sitenin sakinlerinden Aytuğ K.'nin apartman girişinde kediye şiddet uyguladığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 2019 yılından bu yana sokak hayvanlarına işkence eden Aytuğ K.'nin, hayvanlara konulan mama kaplarına çamaşır suyu kattığı da iddia edildi. Site sakinlerinin bildirdiğine göre şahıs hakkında yıllardır herhangi bir işlem yapılmadı.

İstanbul Küçükçekmece’deki Soyak Olympiakent Sitesi’nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sitede ikamet eden bir Aytuğ K.'nin apartmana giren kediyi köşe bucak tekmelediği ortaya çıktı. 

Daha önceden sokak hayvanlarının mamalarına çamaşır suyu koyduğu iddia edilen Aytuğ K.'nin 2019 yılında da hayvanlara şiddet uyguladığı ortaya çıktı. 

Site sakinlerinin belirttiğine göre, hayvanlara şiddet uygulayan ve öldürmeye teşebbüs eden Aytuğ K. hakkında yıllardır herhangi bir işlem yapılmamış. 

Aytuğ K. isimli şahıs yıllardır işkencelerine devam ediyor.

Mezarda da rahat bırakmıyorlar 3. Sayfa Tuzla'da yanan depo kullanılamaz hale geldi 3. Sayfa Bursa'da felaket: 'Gel bir konuşalım' dedi başından vurdu 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa