İstanbul Esenyurt'ta fare istilası! Belediye tarafından sokaklara konulan mamalarla besleniyorlar

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde İstanbul Esenyurt'ta onlarca lağım faresinin bir sokağı resmen istila ettiği görülüyor. Farelerin başıboş sokak köpekleri için boş alana konulan mamaları yediği anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte o görüntüler...

Abone ol

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, İstanbul Esenyurt'ta onlarca devasa lağım faresinin bir sokağı istila ettiği, farelerin belediye tarafından başıboş sokak köpekleri için bıraktığı mamayı yemeleri saniye saniye kaydedildi.

Onlarca farenin sokak ortasında gezdiği görüntüler, izleyenleri dehşete düşürdü. İşte o görüntüler...

VATANDAŞLAR ENDİŞE EDİYOR

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir sokağı onlarca farenin istila ettiği görüldü. Paylaşılan görüntülerde, devasa boyutlardaki lağım fareleri, gündüz vakti sokak ortasında adeta cirit atıyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, farelerin sayısındaki artıştan endişe duyuyor.

Barbaros Hayrettin Paşa 2304. Sokak'ta çekildiği belirtilen görüntülerde, farelerin belediye tarafından başıboş sokak hayvanlarının beslenmeleri için açık alana koyduğu mamaları yedikleri görülüyor.

SALGIN HASTALIK ENDİŞESİ

Sosyal medyada gündem olan görüntülere tepki gösteren vatandaşlar, farelerin salgın hastalıklara neden olmasından endişe ediyor.

Canlı yayında ateş açtı: 3 kişiyi vurdu! 3. Sayfa 39 organize suç örgütü çökertildi Gündem HDP İzmir İl eş başkanları ve ilçe başkanı gözaltında 3. Sayfa Terör saldırılarını sosyal medyadan provoke edenlere soruşturma Gündem