Heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Yüksekova-Van Karayolu ulaşıma açıldı

Dün gece saatlerinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesi yolunda meydana gelen heyelandan dolayı 3 kişi yaralanmıştı. Heyelan nedeniyle kapanan Yüksekova-Van Karayolu ulaşıma açıldı. İşte detaylar...

Abone ol
  • Hakkâri’de dün meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Yüksekova-Van Karayolu, ekiplerin yoğun çalışmaları neticesinde kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

  • Dün sabah saatlerinde Yüksekova-Van Karayolundaki Yeniköprü mevkiinde meydana gelen heyelan, üç kişinin yaralanmasına, yolun ise ulaşıma kapanmasına neden olmuştu.

  • Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yolun ulaşıma açılması için ekipler seferber edilmişti.

  • Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yol kontrollü olarak ulaşıma açılırken; karayolları, AFAD ve jandarma ekipleri, sürücülerin daha dikkatli olması yönünde uyarılarda bulundu.

Karaman'da feci kaza! O anlar kamerada 3. Sayfa Erzurum'da araç şarampole devrildi! 3 kişi hayatını kaybetti 3. Sayfa Yük asansöründe facia! 5 çocuk babası adam hayatını kaybetti Yaşam Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel jet pistten çıktı 3. Sayfa