Hatay'da yaptığı bina yıkılan müteahhit, yaşlı ve alzheimer olması nedeniyle serbest bırakıldı

6 Şubat günü meydana gelen depremlerde binlerce bina yıkıldı. Yuvaları mezarlarına dönen vatandaşların sayısı kırk bini aştı. Üzerinden bir ayın geçmesine rağmen acısının ilk günkü gibi taze kaldığı felakette yıkılan binaların sorumluları yakalanmaya devam ediyor. Hatay İskenderun'da yaptığı bina yerle bir olan Selahattin Gündüz, Bursa'da yakalandı. Mahkemeye çıkarılan müteahhit Gündüz, 'yaşlı ve alzheimer olması' nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Abone ol

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden 11 ilimiz etkilendi.

En çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce bina yıkılıp mezar oldu.

İskenderun'da yaptığı bina çöken müteahhit Selahattin Gündüz, depremden sonra ili terk etmiş ve hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.

BURSA'DA YAKALANDI
İskenderun 1'inci Sulh Ceza Hakimliğince 'Taksirle ölüme ve yakalamaya neden olma suçundan' hakkında yakalama kararı bulunan Selahattin Gündüz, Bursa KOM Şubesi tarafınca Odunluk Mahallesi'nde ikamet eden kızına ait evde yakalandı.

SERBEST BIRAKILDI
Adliyeye sevk edilen müteahhit, mahkemece ifadesi alındıktan sonra 'yaşlı ve alzheimer olması' nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Barışmak istemeyen eski sevgilisinin üzerine kezzap attı 3. Sayfa Bugün de durmadılar! 3. Sayfa Saygı denilen bir şey kalmamış! 3. Sayfa 'Cin çıkarma' seansı davasında karar! 3. Sayfa