Film sahnelerini aratmadı... Tuzla'da arabanını önünü kesip sürücüyü kaçırdılar! O anlar kamerada

İstanbul'un Tuzla bir siteden çıkan aracının önü minibüsle kesildi. Minibüsten inen silahlı şahıslar araba şoförünü hedef aldı. Sürücü kaçmak için uğraşsa da başaramadı. Otomobilden zorla indirilip dövülen şahıs, minibüse sokularak kaçırıldı. Araçtaki kadın da sürücü koltuğuna geçip, minibüsü izledi. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Emniyet güçleri yaşanan olay ile ilgili inceleme başlattı.

Abone ol

Olay, geçen gün öğle sularında Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, siteye kısa süre bir zaman önce taşındığı öğrenilen şahıs, yanında bir kadınla aracıyla sitenin otoparkından çıktı.

MİNİBÜSLE ÖNÜ KESİLDİ
Otoparktan çıktıkları sırada servis minibüsüyle otomobilin önü kesildi.

Minibüsten inen biri silahlı 3 kişi, önce otomobilin kapılarını açmaya çalıştı ardından aracın camlarına vurmaya başladı. Daha sonra otomobil sürücüsü ve yolcu koltuğunda oturan kadın araçtan indi.

ZORLA MİNİBÜSE BİNDİRDİLER
Şüpheliler, darp ettikleri sürücüyü zorla minibüse bindirdi. Minibüse binen şüpheliler, olay yerinden ayrılırken kadın ise otomobile binerek, minibüsün peşinden gitti.

O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Polis yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Depremzedenin evinden altın çaldı! Eski uzman çavuş tutuklandı 3. Sayfa Diyarbakır'da avukatlık bürosuna silahlı saldırı 3. Sayfa Bursa'da 5 kez bulduğu köpeği 6. kez çalındı! 3. Sayfa DEAŞ'ta üst düzey görevli olan şahıs tutuklandı! Gündem