Fatih'te 3 şüpheli durakta bekleyen bir kadına yangın tüpü sıktı

Dün akşam saatlerinde Fatih Çapa'da meydana gelen olayda seyir halindeki otomobilin içinde bulunan 3 şahıs, kaldırımda bekleyen kadına 'çalışıyor musun?' dedikten hemen sonra kadınlara yangın tüpü sıktı. O anlar sosyal medyadan paylaşan şahıslar bakın nasıl bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Abone ol

Sosyal medyada gündem olan olay, dün akşam saatlerinde Fatih Çapa’da bir cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre otomobilde seyir halinde ilerleyen üç şahıs, yanlarına aldıkları yangın tüpüyle önce kadının yanına yanaştı daha sonra ise kaldırımda bekleyen kadının üzerine yangın tüpü sıkarak saldırdı.

GÜLEREK DEVAM ETTİLER

Sonrasında ise kadına ‘Çalışıyor musunuz?’ sorusunu yöneltmesinin ardından yangın tüpü sıkarak saldırıya geçti.

Bir anda yangın tüpü sıkılmasıyla şoka uğrayan kadın nereye kaçacağını bilemedi. Yaşanan olayın ardından üç şahıs gülerek araçla yollarına devam etti.

O anları sosyal medya hesaplarından, “Semti pisliklerden temizliyoruz” notuyla paylaştılar. Kadının, olayla ilgili şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Sokak ortasında kadını darp ederek bayıltmıştı! Maganda tutuklandı 3. Sayfa Göçmenler bindikleri tırın dorsesinde havasızlıktan ve sıcaktan öldü 3. Sayfa Balık hırsızları yakalandı! Değeri dudak uçuklattı 3. Sayfa Sokakta kadını öldüresiye döven maganda yakalandı 3. Sayfa