Eslem Zehra, arkadaşının evinde üçlü priz kablosuyla asılı bulundu

Antalya'nın Kemer ilçesinde Eslem Zehra Kızıltuna (26) misafir olarak kaldığı arkadaşının evinde üçlü priz kablosuyla asılı bulundu. Kızıltuna'nın şüpheli ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Abone ol

Kemer'de yaşayan Eslem Zehra Kızıltuna, dün gece saatlerinde Kuzdere Mahallesi'nde oturan arkadaşı M.A.A.'nın evine giderek geceyi 2 arkadaşıyla geçirdi.

EV SAHİBİ İHBAR ETTİ

Kızıltuna, misafir olarak kaldığı günün sabahı üçlü priz kablosuyla boynundan asılı halde bulundu. Kızıltuna'yı o halde bulan M.A.A., polisi arayarak ihbarında bulundu. Bunun üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Kızıltuna'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Savcı ve jandarma incelemesi sonrası Eslem Zehra Kızıltuna'nın cenazesi, Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, buradan da Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Eslem Zehra Kızıltuna'nın şüpheli ölümüyle ilgili Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Annesini darp etti, çevredekilerin saldırısına uğradı 3. Sayfa 41 yaşındaki adam halı sahada kalp krizi geçirdi! O anlar kamerada 3. Sayfa Muğla'da korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti 3. Sayfa İsrail'den açıklama geldi! "Gazze çok farklı bir yer olacak" Gündem