Eski ATO Başkanvekili Aypek’i öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı

Dün Ankara'nın Çankaya ilçesinde saat 19.00 sıralarında eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Mehmet Aypek, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan iş merkezine gelen Halil G. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlamış daha sonrasında ise tabancayla öldürülmüştü. Bugün is edinilen bilgiye göre Aypek’i tabancayla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı. Şüpheli G.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abone ol

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Mehmet Aypek’in ofisinde meydana gelmişti.

İddiaya göre Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan iş merkezine gelen Halil G, 73 yaşındaki Mehmet Aypek'le bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlamış, daha sonrasında tartışmanın büyümesiyle Halil G., Mehmet Aypek’i tabancayla ateş açarak yaralamıştı.

Olay yerine yakın olan ve silah seslerini duyan Yunus ekipleri, Aypek'in koruması ve şoförü olan Halil G'yi olayda kullandığı silahla birlikte yakalamıştı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bugün ise gelen bilgiye göre Eski ATO Başkanvekili Aypek’i tabancayla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Şüpheli G.G., soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdikten sonra 'kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paket paket, koli koli ormana dökmüşler 3. Sayfa Şanlıurfa'da toprağa gömülü 30 kilogram plastik patlayıcı ele geçirildil 3. Sayfa Şırnak’ın İdil ilçesinde korkunç kaza 3. Sayfa 5 metre yükseklikten düştü! Ölü ve yaralılar var 3. Sayfa