Bakiye yok dedi tekme tokat dayak yedi!

Esenyurt'ta bir market çalışanı ile kadın müşteri arasında kart bakiyesinin yetersiz olması nedeniyle kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle ortalık savaş alanına döndü. Olay yerine gelen polis ekipleri biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

Olay, Esenyurt ilçesi Bağlarçeşme Mahallesi 1157 Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, bir market çalışanı ile kadın müşteri arasında kart bakiyesinin yetersiz olması nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa süre içerisinde tekmeli yumruklu kavgaya dönüşmesi ile birlikte kadının kavga ettiğini duyan yakınları da markete gelip kavgaya dahil oldu.

Kavganın büyümesi ile birlikte olay polise ihbar edildi.

İhbar üzerine olay yerine devriye ekipleriyle birlikte çevik kuvvet ve özel harekat polisleri sevk edildi.

Polis ekipleri, öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı.

Olay, polis ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alınırken kavgaya karışan 2 kişi gözaltına alındı.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

'Fare zehri' detayı! 25 yaşındaki Tuğçe'yi öldürdü, büfeye koştu 3. Sayfa Kadın yolcu metrobüsü birbirine kattı! Hem küfretti hem de tükürdü 3. Sayfa Sancaktepe’de kız arkadaş dehşeti: Öldürüp ormanlık alana bıraktı 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa