Esenyurt'ta sokak ortasında kadını döverek bayıltan şahıs gözaltına alındı! Maganda tutuklandı

Dün sabah Esenyurt'ta meydana gelen olayda D.S. ile tartışan Ş.D., kadını sokak ortasında döverek bayılttı. Olay anında çevredekilerin kendisini durdurmak isteyişine ise bağırıp tehditler savuran Ş.D., gözaltına alındı. Şüpheli hakkında açıklamada bulunan Vali Gül, "Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz" dedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Vali Gül'ün de takip ettiği olaydaki saldırgan Şeyhmus Dağ tutuklandı.

Abone ol

Dün sabah saatlerinde İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen korkunç olayda Ş.D. isimli saldırgan, tartıştığı D.S. isimli kadını sokak ortasında darp ederek bayılttı.

Yaşanan olayda, magandanın tutuklandığı bildirildi.

Olayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan İstanbul Valisi Davut Gül, "Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz..." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Esenyurt'ta, bir kadını döverek bayılttığı iddia edilen Ş.D. isimli şüphelinin, kendisini görüntüleyen vatandaşları tehdit ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti. İstanbul Valisi Davut Gül, Esenyurt ilçesinde bir kadına şiddet uygulayan magandanın tutuklandığını duyurdu.

"HAK ETTİĞİ CEZAYI ALACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ"

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz...

 

GÖZALTINA ALINDI

Esenyurt'ta sokak ortasında tartıştığı kadını döverek bayıltan, kendisine engel olmak isteyenleri de tehdit eden Ş.D. polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile yakalandı. Son alınan bilgilere göre saldırgan Şeyhmus Dağ tutuklandı.

Olay, sabah saatlerinde Piri Reis Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre D.S. isimli kadınla tartışan Ş.D., kadını sokak ortasında döverek bayılttı. Bayılan kadını park halindeki minibüse almaya çalışan şüpheliyi çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Yerde yatan kadına küfür eden şüpheli, bir yandan da "Polisi arıyorum", "Ne yapıyorsunuz ?" diyerek olaya tepki gösteren vatandaşlara küfür edip tehditler savurdu. "Yarın sabah sizin için geleceğim" diye bağıran şüpheli, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmanın ardından Ş.D. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "22 Temmuz 2023 tarihinde Esenyurt ilçesinde meydana gelen ve D.S. İsimli kadının gördüğü şiddet sonrası bayılmasını ve sonrasında sürüklenerek bir minibüse bindirilmesini içeren görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz çalışma başlatmıştır. Yapılan çalışma sonucunda görüntülerdeki şüpheli şahsın, 11 suç kaydı bulunan Ş.D. olduğu tespit edilmiş; şahıs, olay anında yanlarında bulunan E.I. İle birlikte emniyet ekiplerince gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat devam etmekte olup D.S.'nin herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" denildi.

İstanbul Esenyurt'ta bir kadını sokak ortasında darbeden ve tepki gösteren kişileri de tehdit eden şüpheli ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada hukuki sürecin titizlikle takip edileceği bildirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada şüpheli ile ilgili yürütülen adli süren takip edileceği belirtilerek şöyle denildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, İstanbul Esenyurt'ta sokak ortasında bir şahsın, kadına yönelik şiddet uyguladığı görüntülere ilişkin olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Kadına yönelik şiddet olayına ilişkin olarak emniyet birimleri ile derhal temasa geçilmiş, yapılan araştırmalar neticesinde şiddet faili şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bakanlığımız savcılık soruşturmasına müdahil olup, olayla ilgili hukuki süreç titizlikle takip edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şeyhmus Dağ ve yanındaki E.I. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şeyhmus Dağ işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Göçmenler bindikleri tırın dorsesinde havasızlıktan ve sıcaktan öldü 3. Sayfa Balık hırsızları yakalandı! Değeri dudak uçuklattı 3. Sayfa Sokakta kadını öldüresiye döven maganda yakalandı 3. Sayfa HÜDA PAR'a yapılan saldırı: Şüpheli serbest 3. Sayfa