Esenyurt'ta bayılana kadar dövülen ve yerde sürüklenen Moldovyalı kadın, başından geçenleri anlattı

İstanbul Esenyurt'ta sokak ortasında öldüresiye bir şekilde dövülüp, yerde sürüklenen Moldovyalı kadın yaşadığı anları anlattı. Aradan günler geçmesine rağmen yaşadığı şoku atlatamayan kadın, "Beni zorla getirdi, her tarafımda morluk var" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Vahşet olay, 23 Temmuz günü İstanbul Esenyurt'ta yaşanmıştı. Bir kadınla tartışan maganda, ardından kadını döverek bayıltmıştı. Kanlar içerisinde sokak ortasında yatan kadını gören vatandaşlar tepki gösterince cani adam, herkese küfürler savurmuştu.

Bugün yaşanan yeni gelişme, içleri acıttı. Yaşanan talihsiz olayın ardından Moldova asıllı kadın, ilk kez olanları anlattı.

"HER TARAFTA MORLUK VAR"

Yaşadığı o vahşeti anlatan Moldovyalı kadın, şu ifadelere yer verdi: 

"Ben onu tanımıyorum, beni zorla getirdi. Dudaklarıma vurdu, her tarafta morluk var. Polisi görünce kurtarsın diye elimi salladım. Her tarafta kan vardı. Adam ama ruh hastası. İlk kez hayatımda böyle bir şey yaşadım. Gözümde, burnumda şişlik var. Çantamı aldı zorla. Çok kötü ya, orada bayılıyorum. Silah getirdi orada patladı silah. Beni korkuttu, tehdit etti. Çok kötü bir insan.
Ukrayna askerlerinin acı durumu Dünya MSB: 7'si FETÖ mensubu olmak üzere 8 kişi yakalandı 3. Sayfa Yangından kurtarılan geyik kamerada Dünya HÜDA PAR saldırganının ifadesi ortaya çıktı 3. Sayfa