Erzincan'da 24 ayar altından yapılmış 14 sayfalık kitap ele geçirildi! Toplam ağırlığı...

24 ayar saf altın kullanılarak yapılmış... 14 sayfalık kitap Erzincan'da ele geçirildi. Tarihi eser niteliğinde olan bu kitabın toplam ağırlığı ise 165 gram! İşte kitaba ait detaylar...

Abone ol

Toplam 165 gram ağırlığındaki 24 ayar saf altından yapılmış olan 14 sayfalık kitabın, Musevi dinine ait motifler ve İbranice yazılar içerdiği belirtildi. 

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığı suçlarının önlenmesi kapsamında yürütülen istihbarı çalışma sonucunda, merkez ilçe ve köylerinde 4 kişinin, ellerinde bulunan tarihi eser niteliğindeki 1 kitabı satmaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.


KİTAP, MUSEVİ DİNİNE AİT MOTİFLER VE İBRANİCE YAZILAR İÇERİYOR
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, düzenlenen operasyonla tarihi eser niteliğindeki Musevi dinine ait motifler ve İbranice yazılar içeren, 24 ayar saf altından yapılmış, toplam 165 gram ağırlığında ve 14 yapraktan oluşan 1 kitap ele geçirdi.


Kitapla birlikte yakalanan 4 kişi hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Fabrikada yangın 3. Sayfa 3 yaşındaki çocuğa taciz şüphelisine linç girişimi 3. Sayfa Hollanda'da sokakta bulunan 5 yaşındaki Türk çocuk olayında flaş gelişme Dünya 136 Afgan göçmen sınır dışı edildi 3. Sayfa