Engelli çocuğu dans ettirip darp ettiler! Bu akran zorbalığında aileler de çocuklar kadar suçlu!

Zonguldak Ereğli'de yaşanan akran zorbalığı 'bu kadarına da pes' dedirtti. Engelli sınıf arkadaşlarını aralarına alarak zorbalık yapan bir grup öğrencinin o anları sosyal medyada dolaşıma girdi. Öğrenciler, engelli arkadaşlarını zorla dans ettirip şınav çektirdiler, sık sık darp ederek bununla eğlendiler. Görüntüleri izleyenler, çocuklar kadar velilerine de tepki gösterirken zorbalık yapan öğrenciler gözaltına alındı.

Abone ol

Zonguldak Ereğli'de bir meslek lisesinde kayda alınan görüntülerde, engelli öğrenciye, sınıf arkadaşları tarafından yapılan zulüm, saniye saniye kaydedildi. Bir grup öğrencinin arasında kalan engelli çocuğun yaşadığı zor anlar, izleyenlerde infial yarattı.

DEFALARCA YUMRUKLADILAR
M.D., Y.U. ve C.E isimli öğrenciler, N.G' isimli engelli öğrenciyle alay ederek dakikalarca darp etti. Arkadaşlarının rahatsızlığını hiçe sayan çocuklar, N.G.'yi dans etmesi için zorladı.

ZORLA ŞINAV ÇEKTİRDİLER
N.G'yi darp ettikten sonra, yere yatırarak zorla şınav çektirmeye çalıştıkları görülen öğrencilerin, olayın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte okuldan uzaklaştırıldığı öğrenildi.

AİLE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Yaşanan skandalla ilgili, engelli öğrencinin ailesinin suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

KAYMAKAMLIKTAN SORUŞTURMA TALİMATI
Ereğli Kaymakamlığı'nın olaya ilişkin olarak adli ve idari soruşturma başlatılması talimatı verdiği de gelen bilgiler arasında.

OLAYA KARIŞAN 4 ÖĞRENCİ GÖZALTINA ALINDI
Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı yürütülen soruşturma kapsamında akşam saatlerinde olaya karışan 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verdi.

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri 4 öğrenciyi evlerinden gözaltına aldı.

Kendi kendini sırtından bıçakladı 3. Sayfa Tuzla'da korku dolu anlar 3. Sayfa Otelde film gibi olay! 3. Sayfa Sakarya'da gece yarısı facia 3. Sayfa